Menu

  • ichiban 2020 nikom logo 2
 

На 26.06.2020 г. се проведе официалната церемония на Toyota Europe за връчване на наградите за най-доброто търговско представителство на всяка една от 33-те държави в Европа, в които Toyota има изградена търговска структура и сервизна мрежа. Церемонията се проведе дигитално и всяка една от държавите виртуално участва на церемонията с едно от представителствата в нея, след целогодишно проучване на мнението на клиентите на представителството и оценката им за неговата работа, както и спазването и прилагането на стандарти, които Toyota Motor Company изисква с оглед на това, предоставяната от неговите партньори услуга да отговаря на високите стандарти на марката.

Тази година за пети път Ником – Русе ООД получи това високо отличие, което е резултат на усилията, извършвани от целия екип, за да направи покупката на автомобил запомнящо се и незабравимо изживяване за своите клиенти, както и последващата грижа за автомобила - с решения, спомагащи за удовлетвореността на клиента, щадяща времето му, което в съвременният свят е изключително важно. Стремежът на екипа  е изграждане на връзка с всеки свой клиент близка или подобна на взаимоотношенията между приятели и семейство.

Много компании знаят КАКВО (WHAT) правят.

Някои от тях знаят КАК (HOW) да го правят.

Много малко от тях знаят ЗАЩО (WHY) го правят.

„Toyota Motor Company е от компаниите, за които философията „ЗАЩО“ (“WHY”) e водеща и за нас в Ником – Русе ООД като неин партньор същият въпрос е в основата на ежедневната ни работа и определя всички процеси, отношение, поведение, към които сме фокусирани  в    усилията ни като екип, като един екип,  като ONE TOYOTA!“, споделят управителите на Ником-Русе ООД.

Екипът на Ником-Русе ЕООД благодари на своите клиенти за високата оценка!

 
 

Ником-Русе ООД


Video Title

Video Slug