Menu

Върховно хибридно изживяване

Новият Prius преначертава новите граници със своята подобрена хибридна технология.  Благодарения на новата платформа, сега Prius се упрвлява по-доректно, с повече стабилност и пъргавина в завоите.

Новата Toyota Hybrid System поставя шофирането на друго ниво с  гладко предаване на мощността, бърза отзивчивост и способност за интелигентни реакции когато изискванията на водача са повишени.

С увеличена способност за по-често шофиране в електрически режим, благодарение на подобреното презареждане на батерията, можете да се насладите на спокойната Prius атмосфера по време на най различни пътувания.

 

Интелигентен дизайн

Новият Prius комбинира прогресивен дизайн с ефективност, технологии и качество. Емблематичният силует отчетливо подчертава ниската позиция на автомобила, а LED светодиодните светлини, линията на покрива и вертикалните задни комбинирани светлини наистина впечатляват. Високите технологии и модерния интериор се подсилват с меки на допир материали, облицовки и типичните авангардни акценти, част от философията Prius.

 

Хибирдният лидер

Новият Prius проправя пътя към следващото ниво в авангардните технологии с чисто нова хибридна система. Батерията възстановява повече енергия, което означава повече време в режим EV; плавният преход между EV и режим бензинов двигател предоставя възможност за интуитивно, динамично ускорение, когато имате нужда от него.

  • toyota prius 2015 interior tme 017 a full tcm 3039 590388

Prius. Хибридна икона. Отново.

Toyota създава Prius през 1997 г. като първия в света мейнстрийм хибриден автомобил. Днес моделът прави нов скок напред в интелигентен дизайн и технология: по-отзивчив, по-ефективен и по-тих

Хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на отделени вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране. 

Ефективност при всяко пътуване 

  • toyota 2015 business customers prius fleet article image 02 tcm 3039 543377

Новият Prius притежава непобедима икономичност в града и извънградската среда. Общата горивна икономичност е с 18% по-висока, независимо къде ви отвежда вашето бизнес пътуване ще отбележите разликата в бюджета си.

Подобряването на горивната икономичност означава и по-добри показатели за отделените вредни емисии, като по този начин намалявате не само своите сметки , но и плащате по-ниски еко такси и данъци взависимост от местната номенклатура.

Технология - Бизнес класа

  • toyota 2015 business customers prius fleet article image 03 tcm 3039 543378

Високотехнологичното купе на новия Prius, със студено сив или черен интериор, впечатлява с модерни висококачествени материали и хладни метални вложки, придружени от иновативни детайли. Съчетанието им създава интериор изпълнен с комфорт и ефективност.

За много от работохолиците автомобилът е техния офис. Так че наистина ще оцените смислената технология внедрена в Prius, която да ви подкрепя по време на вашите пътувания. От футуристично електростатичните аудио-прибори през Toyota WiFi интернета в автомобила до Head-Up диспеля (HUD), новият Prius Ви възнаграждава с богатство от иновативни технологични решения.v

Продължено спокойствие

  • 555 peace 2 tcm 3039 543380
Както всички автомобили Toyota,  новият Prius съчетава водеща иновативност и подновена репутация за качество, надеждност и клиентска удовлетворенсот. За пълно спокойствие Хибридната система на Prius е с 6 години /200,000 км. гаранция (което настъпи по-рано). Ще се радвате и на по-ниски разходи за поддръжка, благодарение на иновативната регенеративна система за спиране, която намалява износването на спирачните дискове и накладки.
Точно както първият Prius през далечната 1997 година, заяви категорично началото на ерата на хибридните автомобили, така и новият Prius отново поставя хибрида там където принадлежи: В челните редици на автомобилния модерен дизайн, технологии и иновации.