Menu

Актуални оферти

  • afs breaks
  • lp 1140x600 1 tcm 3039 1671931

Oтдай се на спокойна ваканция

Специални условия във всеки сервиз на Toyota

Заяви безплатен преглед на спирачната система

Настъпи времето на слънчевите уикенди, дългите ваканции и мечтаните отпуски. Заети сме да планираме всички красиви места, които искаме да посетим, но за да стигнем навсякъде това лято, е важно да разчитаме на сигурно и надеждно поведение на автомобила ни.

Звучи добре, нали! Поддръжката на спирачната система е от изключителна важност за нашата сигурност, но нейната изправност не трябва да струва цяло състояние. Сега Toyota има специално предложение за твоя автомобил, за да дадеш пълен напред към мечтаните дестинации това лято!

Заяви безплатен преглед на твоя автомобил в официален сервиз на Toyota в цялата страна и се възползвай от:
  • 20% отстъпка за покупка и монтаж на комплект спирачни дискове и накладки. На цени от 388 лева с ДДС.
  • 10% отстъпка за покупка и монтаж на предни дискове или накладки. На цена от 135 лева с ДДС.
Промоционалната кампания е валидна до 31 август 2019 г. за всички автомобили Toyota. Не важи за барабанни спирачки.
 

 

  • f257083d fae0 41c9 8488 a1cb9139e463 3

Toyota Land Cruiser Сега на специална цена

Планината е неговият дом.
Стихиите са неговата страст.
Създаден, за да проправя нови пътища, които другите да следват.
Газещ реки, изкачващ хълмове, спускащ се по скалиста пътека - способността на Land Cruiser да преодолее сигурно най-тежките офроуд терени и да ви върне обратно е легендарна.
С повече от 65 години легендарна история на пътя и извън него, Land Cruiser продължава да комбинира отличаващо се качество, издържливост и надежност, с ненадминато представяне.
Теглене на екипировка, избягване на ями, битка с дъжд, сняг и лед - никой друг SUV автомобил не може да предложи уникалната комбинация от динамика на пътя и офроуд способностите на Land Cruiser.
Land Cruiser 150 надгражда познатите характеристики със системите за сигурност Toyota Safety Sense и непреходен дизайн.

А сега с нашите пролетни цени е по-близо до вас с 10%!
 

Офертата е валидна до 07.08.2019 г. или до изчерпване на количествата. Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент. 

 

  • toyota c hr campaign jpg

Toyota C-HR Перфектното движение

Искаш автомобил, който сам създава своя път. Автомобил в настоящето, с технология от бъдещето. Автомобил, който подклажда твоята страст и е част от еволюцията. Автомобил, който те допълва, вдъхновява и удовлетворява. Където и да си, каквото и да правиш, с Toyota C-HR откриваш перфектното движение. Сега, за да те приближим още повече до твоя мечтан C-HR, ние имаме специални оферти на невероятни цени!
 

Валидност от 01.05.2019 г. до 07.08.2019 г. 

 

  • 0534177b 13f1 40ad ad61 58ea58972f37

Специално предложение от Yaris

Yaris бижуто от Toyota, с което няма да останете незабелязани

С най-доброто в класа си пространство и поразителен дизайн Yaris е перфектният избор за вашите градски приключения. Компактен екстериор, вътрешно пространство и безкомпромисно багажно отделение са само част от причините да изберете Yaris. Камерата за обратно виждане, която е налична от ниво Luna, както и Toyota Safety Sense като стандарт, поставят модела стъпка напред пред конкуренцията.
Вземи сега Yaris с конвенционален двигател с 10% ценово предимство и 6 години или 200 000 км гаранция от Toyota. Попитай за Toyota Optimal Leasing в автосалоните на Toyota!

Офертата е валидна до 07.08.2019 г. или до изчерпване на количествата.
 
 
  • lp 500х240 3 tcm 3039 1672381